Članci s tagom: suradnja

 • Što znači suradnja između HKS-a i Klinike Fran Mihaljević?

  Što znači suradnja između HKS-a i Klinike Fran Mihaljević?

  Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" i Hrvatsko katoličko sveučilište potpisali su nedavno sporazum o suradnji, bez iznošenja detalja što ona (...)

 • U Osijeku mural u znak sjećanja na Josipa Reihl - Kira

  U Osijeku mural u znak sjećanja na Josipa Reihl - Kira

  U znak sjećanja na Josipa Reihl-Kira , načelnika osječke policije koji je u ljeto 1991. ubijen zbog svojih mirovnih napora, na napuštenom osječkom zidu naslikan je (...)

 • Povezivanje mladih feministkinja u Bruxellesu

  Povezivanje mladih feministkinja u Bruxellesu

  Ljetna feministička škola European Women's Lobbyja (EWL) pod nazivom Agora održana je od 2. do 6. rujna u Bruxellesu. U programu je sudjelovalo pedeset mladih (...)

 • Ne smijemo dopustiti fašizmu da gradi zidove među ljudima!

  Ne smijemo dopustiti fašizmu da gradi zidove među ljudima!

  U Splitu je ovog vikenda održan Forum Permanente , odnosno Stalni Forum antifašista/kinja i partizana/ki te instituta za povijest jadransko-jonskih gradova.

 • Žene na marginama povijesti

  Žene na marginama povijesti

  U Sarajevu je u period od 6 do 9. juna održan Peace Event Sarajevo 2014 . – prvorazredni međunarodni događaj sastavljen iz više od stotinu okruglih stolova i (...)

 • Tadiću, otvorite vojne arhive u Beogradu

  Tadiću, otvorite vojne arhive u Beogradu

  Pozdravljamo razvijanje dobrosusjedskih odnosa Hrvatske i Srbije, ali velike riječi moraju biti popraćene i konkretnim koracima. Svaka čast razvijanju ekonomskih odnosa, ali Srbija tek treba priznati postojanje ratnih logora na tlu Srbije gdje su mučeni i ubijani vukovarski civili i vojnici, a trebala bi otvoriti i arhiv Vojske Srbije, kazala je Staša Zajović.

Iz drugih medija

AEM