Članci s tagom: navijaci

 • Svjedočimo eskalaciji nasilja prema onima koje u našem društvu smatraju drugima i drugačijima

  Svjedočimo eskalaciji nasilja prema onima koje u našem društvu smatraju drugima i drugačijima

  Grupa Dinamovih navijača jučer je u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu snimljena držeći transparent s natpisom "Jebat ćemo srpske žene i djecu." Fotografija je (...)

 • CMS i GONG: Predsjednica treba deklarirati svoju povezanost s HNS-om i Mamićem

  CMS i GONG: Predsjednica treba deklarirati svoju povezanost s HNS-om i Mamićem

  Centar za mirovne studije (CMS) i GONG osudili su u ponedjeljak nasilje dijela nogometnih navijača, ali i poziv na linč izgrednika, upozorili na loše upravljanje (...)

 • Pusti tekmu, jesi vidio ti one sise?

  Pusti tekmu, jesi vidio ti one sise?

  Ja jako volim nogomet i ovaj sam Euro dugo iščekivala. Tekme gledam uz zeleni čaj i u suknji najčešće. Psujem kad promašuju zicere, čak i zakreštim ponekad.

 • D kao domoljublje

  D kao domoljublje

  Tko ne misli pjevati navijačke, neka ne pjeva ni borbene. Nije ovo vrijeme za borbu ni kritiku, ovo je vrijeme za jedinstvo i mahanje zastavama. I dok nacija maše zastavama, onaj velebitski seljak i dalje zamahuje kosom ne znajući da traje neko prvenstvo jer već nekoliko tjedana gleda samo vremensku prognozu, zaziva kišu, dobar urod i nekoliko sati sna....

 • Parada ponosa prošla bez incidenata, huligani napali policiju

  Parada ponosa prošla bez incidenata, huligani napali policiju

  "Parada ponosa" sa više od hiljadu učesnika prošla je centrom Beograda bez incidenata, do Studentskog kulturnog centra. Učesnici "Parade" su posle okupljanja i otvaranja skupa u parku Manjež prošetali Nemanjinom ulicom, Ulicom kneza Miloša i Masarikovom, kako je i planirano. Učesnici kolone uzvikivali su parole poput "Solidarno protiv fašizama", a na čelu kolone je veliki transparent "Možemo zajedno". Manifestaciji prisustvuje ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić, predstavnici DS-a i LDP-a, nevladinih inicijativa...

 • Navijači NK Zagreb protiv homofobije

  Navijači NK Zagreb protiv homofobije

  Udruge Iskorak, Queer Zagreb, Centar za mirovne studije i Udruga navijača "Bijeli anđeli" dogovorili su suradnju povodom međunarodnog dana borbe protiv homofobije u nogometu koji se obilježava 19. veljače. Zajednička akcija održati će se na utakmici Zagreb-Rijeka, koja se igra 26. veljače s početkom u 16h na stadionu u Kranjčevićevoj. Na utakmici će se potpisivati i peticija protiv homofobije u sportu i nasilja na nogometnim terenima.

Iz drugih medija

AEM