Članci s tagom: morh

 • CMS: Prigovor savjesti na sudjelovanje u vojnoj pričuvi je moguć!

  CMS: Prigovor savjesti na sudjelovanje u vojnoj pričuvi je moguć!

  Centar za mirovne studije i Inicijativa Ne vojnom roku - Hrvatska zna bolje! obavještavaju sve građane koji dobivaju poziv za sudjelovanjem u vojnoj pričuvi da (...)

 • Policija zabranila Radničkoj fronti prosvjed protiv obaveznog vojnog roka

  Policija zabranila Radničkoj fronti prosvjed protiv obaveznog vojnog roka

  Policija je zabranila Radničkoj fronti održavanje "Prosvjeda protiv obveznog vojnog roka" , koji je najavljen za subotu, 11. veljače točno u podne.

 • MORH nastavlja diskriminirati žene

  MORH nastavlja diskriminirati žene

  Diskriminirane žene i obezvrijeđena vrijednost sudjelovanja u Domovinskom ratu, trenutna je situacija među zaposlenicima i zaposlenicama MORH-a i OSRH-a kojima će (...)

 • MORH donio diskriminirajuću odluku?

  MORH donio diskriminirajuću odluku?

  Obzirom da je ponovo u tijeku proces smanjivanja broja državnih službenika i službenica te namještenika i namještenica u Ministarstvu obrane, ministar Ante (...)

 • Zašto bi neka sintagma bila zabranjena Srbima?

  Zašto bi neka sintagma bila zabranjena Srbima?

  Redakcija tjednika "Novosti" i glavni urednik tjednika Rade Dragojević primili su prijetnje smrću i to desetak telefonskih i pet-šest elektroničkom poštom. Glavnom uredniku se prijeti da će ostati bez glave, prijeti se bombama, prijeti se hladnim oružjem. Do prijetnji je došlo nakon što je ministar obrane Branko Vukelić izjavio da je naslovnica "Novosti" na kojoj su dva MiG-a i naslova "Obadva, obadva su pala" uvreda za sve građane Hrvatske, a posebno branitelje i stradalnike Domovinskog rata.

 • Poljuljana je ljudska sigurnost u Republici Hrvatskoj

  Poljuljana je ljudska sigurnost u Republici Hrvatskoj

  U dosadašnjim potezima Vlade ne možemo ne primjetiti kako su najveće štednje činjene u sektoru obrazovanja, a govori se i o štednji u zdravstvu, u politkama plaća i sl. Nismo do danas čuli da se razmatra ozbiljnije rezanje troškova unutar Ministarstva obrane RH.

Iz drugih medija

AEM