Članci s tagom: htv

 • Na HRT-u podlegli pristicima iz U ime obitelji

  Na HRT-u podlegli pristicima iz U ime obitelji

  Stipe Alfier , urednik i voditelj HRT-ovog Dnevnika, i Damir Smrtić , pomoćnik urednika Dnevnika, novčani su kažnjeni zbog 'nepoštivanja uredničkih procedura'.

 • "Primarna uloga žene je ugađanje muškarcu"

  "Primarna uloga žene je ugađanje muškarcu"

  Jučerašnja HTV-ova talk-show emisija 8. kat , naslovljena "Uspješni, zgodni i sami" razjasnila je svekolikom hrvatskom pučanstvu gdje je u muško-ženskim (...)

 • Bože, čuvaj Jadranku Kosor!

  Bože, čuvaj Jadranku Kosor!

  Ooo svevišnja silo, bože, svemiru, sudbo kleta čuvaj Jadranku Kosor. Ili ako ćemo po ateistički i zdravorazumski, Jadranka, pusti Hrvatsku, čuvaj samu sebe i (...)

 • Novinari s iskustvom protiv ex-manekenki i would be pjevačica

  Novinari s iskustvom protiv ex-manekenki i would be pjevačica

  Izbor novog urednika / ce HRT-a i nije tema koja se čini kao prvi izbor za Libelu. No bez brige, neću se baviti zakulisnim igrama, nepotizmom, (...)

 • Moraju li se žene iznad 45. bojati za budućnost na televiziji?

  Moraju li se žene iznad 45. bojati za budućnost na televiziji?

  Ni jedna žena nije sigurna na televiziji kada jednom pređe 45. godinu - izjavila je ovih dana Miriam O'Reilly, 53-godišnja bivša BBC-jeva novinarka i voditeljica, te podigla Veliku Britaniju na noge. Ona je prošle godine dobila otkaz na BBC One televiziji za koju je godinama radila u tamošnjoj popularnoj emisiji o seoskom životu i prirodi "Countryfile", a razlog su otkaza, ona tvrdi i to namjerava dokazati na sudu, njezine godine. Emisija, koja je prošle godine krenula u osvježavanje svojeg 20-godišnjeg imidža, kako bi se što uspješnije s termina u nedjelju ujutro prebacila u prime time - nedjelju navečer, iz svojih redova ipak nije izbacila čitavu staru generaciju.

 • Homofobija u "Otvorenom"-otvorena homofobija

  Homofobija u "Otvorenom"-otvorena homofobija

  Hrvatski odgojno obrazovni i antihomofobni spot 'Fuck you' prikazan je u četvrtak navečer konačno i na nacionalnoj televiziji. Dogodilo se to u 'Otvorenom' Hloverke Novak Srzić, posvećenom ustavnim promjenama kojim bi se ustavna jednakost jamčila i osobama istospolne orijentacije. Tako se - s tri dana zakašnjenja - i javna televizija uključila u proslavu Svjetskog dana borbe protiv homofobije. Dugine boje branili su šefica Kontre Sanja Juras i capo di Zagreb Pride Franko Dota, a suprostavili su im se GROZD-ovac Ladislav Iličić i kolumnist 'Glasa Slavonije' Ivica Šola.

 • Sutlić pokušava smjestiti otkaz trudnoj novinarki!

  Sutlić pokušava smjestiti otkaz trudnoj novinarki!

  U slučaj se uključila i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Gordana Lukač Koritnik i to zato što je Sanja Mikleušević Pavić, jedna od novinarki kojima Sutlić pokušava smjestiti otkaz, trudna i trebala bi roditi za manje od mjesec dana! Mikleušević zbog toga što se trenutno nalazi na porodiljnom otkaz ne bi dobila odmah, poput svojih kolega, već bi on uslijedio nakon što se vrati s dopusta.

 • Povratak u budućnost

  Povratak u budućnost

  Rekao je pokojni krivousti predsjednik (navodno citirajući nekog stranog novinara) da nikada Hrvat neće dobiti Nobelovu nagradu samo zato što je Hrvat.

 • I Miss Marple promiče ženska prava

  I Miss Marple promiče ženska prava

  Životom i tipično ženskim problemima osim vrlo gledanih telenovela bavile su se i serije McLeodove kćeri, Gilmoreice, Sestre, Ružna Betty, Urednica tabloida, a položajem žena - medicinskih sestara u ratu- serija Kineska plaža donosi već opjevano izvješće Programskog vijeća HRT-a o ravnopravnosti spolova u programima državne televizije i radija.

 • Gay lobi drma Hrvatskom

  Gay lobi drma Hrvatskom

  Nacionalna se dalekovidnica možda ne može pohvaliti promicanjem ravnopravnosti spolova  /ok, prikažu tu i tamo poneku sapunicu i srodan ženski film al što ne umeju Helenu i Gordanu da razlikuju, ne ide pa ne ide:)

  Imaju oni zato drugih vrednota. Kad se najmanje nadate, prateći emisije za noćobdije, možete čuti jako zanimljive stvari. Dosta vam je da povežete dva i dva te na temelju kratkog priloga, u primjerice glazbenoj emisiji, dođete na trag fascinantnih otkrića.

1 2 > >>

Iz drugih medija

AEM