Stup srama

 • "Pogledaj ti ovo uplatiš nekoj stranci 20 tisuća kuna i misliš da u najmanju ruku možeš voditi državu. Daj ekipa iz Mosta odlučite se ili jednoj ili drugoj političkoj opciji, a ne prodavati maglu ili recite odmah da želite nove izbore. U politici se treba imati hrabrosti jer politika nije za djevojčice."
  Ivan Klarin, saborski zastupnik SDP-a i načelnik Općine Tisno (izvor: Facebook profil Ivana Klarina, 13.11.2015.)

  Dislike
  (167)
 • "Reći ću Vam samo ovo: Što vam znači je li kurva ide za euro ili za deset tisuća eura; kurva je kurva."
  Stipe Petrina, načelnik Primoštena (izvor: Telegram, 10.11.2015.)

  Dislike
  (99)
 • 'Pravo djeteta jače je od prava majke',
  voditelj Aleksandar Stanković (izvor: Tportal, 27.10.2015.)

  Dislike
  (158)
 • "Ponekad je odgovornost i na samim ženama koje se nisu dovoljno aktivirale. Neke žene su proaktivne i uspiju se probiti, a neke jednostavno ne žele. To je jedan od razloga. Nije odgovornost samo na vodstvu stranke."
  Sanja Putica, predsjednica HDZ-ove Zajednice žena "Katarina Zrinski", o zastupljenosti političarki na izbornim listama (izvor: Libela.org, 20.10.2015.)

  Dislike
  (87)
 • "Sve je manji broj novorođenih Hrvata i Hrvatica, ali bogu hvala, među nama 13 kandidata i jednom kandidatkinjom ovdje nema komunista, a imamo, hvala bogu, 29-ero djece",
  Milijan Brkić, glavni tajnik stranke HDZ. (Izvor: Tportal, 23.10.2015.)

  Dislike
  (154)
 • "Luciju Šerbedžiju sam vidio više puta golu nego moj djed moju baku za cijeloga života."
  inače kazališni kritičar Tomislav Čadež za Jutarnji list (izvor: Jutarnji.hr, 2.10. 2015.)

  Dislike
  (144)
 • "Marissa Mayer, šefica Yahooa, točnije izvršna direktorica, zaslužila je otkaz. Naime, gospođa je opet trudna, ovaj put nosi blizance, i opet tvrdi da neće koristiti porodiljni dopust. Možda ostane kod kuće, kao prošli put, dva tjedna, a i za to će vrijeme slati i primati poslovne mejlove. Krasna majka, krasna šefica... Treće, ako može, još krvava od poroda, nadgledati poslovni proces, onda očito i ne radi bogznakako zahtjevan posao. Moglo bi se glatko i bez nje. Glumi zapravo biće s nadljudskim sposobnostima."
  inače kazališni kritičar Tomislav Čadež za Jutarnji list (izvor: Jutarnji.hr, 20.9.2015.)

  Dislike
  (219)
 • "Ovo je prva faza uređenja Dolca. To je šminkanje. To je kao kad se cura ide udavati pa je nije Bog obdario nekom vrijednošću, ali hoće ostaviti dojam uredne dame, a ima i takvih. To je samo ona vanjska fasada - namaže se, a baš unutra nije najbolje. Ali prođe, APP".
  zagrebački gradonačelnik Milan Bandić o radovima na tržnici Dolac (izvor: N1, 10.8.2015.)

  Dislike
  (147)
 • "Ono što čudi to je - kako je žena mogla biti podvrgnuta postupku medicinske oplodnje, kad Zakon o medicinski pomognutoj oplodnji predviđa mogućnost oplodnje žene samice, a ne i žene u životnom partnerstvu, premda i ta odredba spomenutog medicinskog zakona nije korektna jer se govori o tome da je medicinska oplodnja oblik pomoći neplodnoj ženi. A je li moguće prosuđivati o neplodnosti žene bez muškog partnera prosudite sami!"
  rekla je Dubravka Hrabar, dekanica i predstojnica Katedre za obiteljsko pravo Pravnog fakulteta u Zagrebu prilikom dodjeljivanja partnerske skrbi dvjema majkama (izvor: narod.hr, 13.7. 2015.)

  Dislike
  (213)
 • "Govorimo o jednakim nagradnim fondovima i o jednakom svemu pa mi nemojte spominjati ovo pravilo od 10 minuta pauze zbog vrućine za žene. Ako želiš osvojiti nagradu u jednakom iznosu, igraj pod jednakim uvjetima i nemoj uzimati 10 minuta pauze i onda se žaliti cijelo vrijeme".
  rekao je Goran Ivanišević komentirajući činjenicu da tenisačice mogu uzeti pauzu od 10 minuta između drugog i trećeg seta ukoliko je temperatura iznad 30.1 celzijevih stupnjeva (izvor: espn.com, 1.7.2015.)

  Dislike
  (93)
 • "Neka oni mole Boga da mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju. Oni drže ovu državu za blagajnu i samoposlugu, a ništa joj ne daju"
  rekla je Ruža Tomašić, europarlamentarka i predsjednica Hrvatskih konzervativaca

  Dislike
  (131)
 • "Volim dame u štiklama od 12 cm koje puše. Ali neka ih ne bacaju na pod."
  rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u sklopu rasprave o zdravstvenom i ekološkom aspektu pušenja (izvor: tportal, 28.4.2015.)

  Dislike
  (105)
 • "Državni odvjetnik je kao izvanbračno dijete, njega nitko ne voli, ne vole ga oštećeni, ne vole ga okrivljeni, javnost smatra da je mogao napraviti puno više, prima odgovornost i oštricu za sve što se događa u društvu."
  rekao je bivši državni odvjetnik i kandidat za suca Ustavnog suda Mladen Bajić (izvor: dnevnik.hr, 24.3.2015. )

  Dislike
  (117)
 • "Prekrasno je vrijeme i neka se danas zabave, neka skuhaju neki vrlo jednostavan ručak, da nisu dugo uz štednjak",
  čestitala je zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek Dan žena (izvor: RTL.HR).

  Dislike
  (247)
 • "Pogledajte ovu njušku (M. Pupovca op.a.) i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini"
  Branimir Glavaš, saborski zastupni, HDSSB, optuženi za ratne zločine (izvor: Facebook)

  Dislike
  (113)
 • "Volimo da su sestre u pripijenom!"
  Siniša Varga, ministar zdravlja, SDP (izvor: HRT 4)

  Dislike
  (197)
 • "Žalosno mi je čuti da se takve stvari događaju, ali među mladim vitalnim muškarcima je malo teško apsolutno kontrolirati hormone."
  Siniša Varga, SDP, Ministar zdravlja (izvor: jutarnji.hr, 5. studeni 2014. godine)

  Dislike
  (239)
 • "Dobro, ipak 0:4 je malo previše, bez obzira na to što je prvih pola sata bilo dobro? – Dogodilo se. Lopta je prevrtljiva i ženskoga roda."
  Damir Mišković, predsjednik NK Rijeka (izvor: Novi list, 22. rujna 2014.)

  Dislike
  (193)
 • "Poznato je da su žene u trenutku neplanirane i neželjene trudnoće u stanju psihološke napetosti, pitanje je jesu li u tom stanju spremne na kritičan način sagledati sve aspekte takve odluke."
  Ante Ćorušić, HDZ (izvor: Index.hr, 23. listopad 2014.)

  Dislike
  (184)
 • "Ja poručujem mama s Gornjeg grada da radije čuvaju svoju djecu i rade nekakav drugi koristan posao. Pustite gradonačelnika da to završi kako Bog zapovijeda."
  Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba (izvor: soundset.hr, 18. listopada 2014.)

  Dislike
  (116)
 • "Gej orijentacija je osobna orijentacija pojedinca s medicinskog gledišta, a s duhovnog apekta sigurno je jedan oblik devijacije."
  Milan Kujundžić, predsjednički kandidat (Izvor: HTV, "Nedjeljom u dva", 28. rujna 2014.)

  Dislike
  (176)
 • "Četiri je ujutro, svi dobri komadi su otišli, više nema dobre cuge i ceste idu u koncesiju."
  Siniša Hajdaš Dončić, SDP, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture (izvor: Dnevnik.hr, 27.8.2014.)

  Dislike
  (106)
 • "Oni (homoseksualci op.a.) su građani, a jedina manjina koju priznajem jest čovjek pojedinac, čovjek koji će biti u središtu moje kampanje i programa."
  kandidatkinja HDZ - a za predsjednicu RH, Kolinda Grabar Kitarović (izvor: Jutarnji list, 16.8.2014.)

  Dislike
  (169)
 • "Dogodine će gospođa Grabar Kitarović dodijeliti slavodobitniku štit, tako da danas mora pažljivo pratiti kako to izgleda! "
  Tomislav Karamarko (izvor: HDZ, 3. kolovoza 2014.)

  Dislike
  (90)
 • "Na kraju krajeva, zašto je nužno da u četvrtom modulu imamo rodnu ideologiju? Ne pripada li ona više u područje građanskog odgoja? Kao ministar ne bih nikada inzistirao na nečemu ako znam da postoji značajan broj građana Hrvatske kojima je to blago rečeno granično."
  Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta (izvor: Slobodna Dalmacija, 21. srpnja 2014.)

  Dislike
  (160)
<< < 1 2 3 4 5 > >>

Iz drugih medija

AEM